Kpss A Memur Alım İlanları

ÇAYKUR Kamu Personel Alım Süreci Devam Ediyor

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana başvurular başladı ve devam ediyor.

ÇAYKUR personel alımları hangi pozisyonda yapılacak, başvuracak adaylarda aranan şartlar neler, personel alım sınavı ne zaman yapılacak, başvuru esnasında hangi belgeler gerekli, başvurular nereden ve nasıl yapılacak? İşte detaylar:

ÇAYKUR personel alımları, Müfettiş Yardımcısı pozisyonunda yapılacak. Personel alım sınavı yazılı ve sözlü iki aşamada yapılacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Sınava başvuru yapacak adayların; 657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımak, 4 yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, yazılı sınavın yapıldığı tarihte 35 yaşını doldurmamış olmak, sağlık durumu yurdun her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da tecilli olmak, KPSSP-48 puan türünden en az 75 almış olmak şartlarını taşımaları gerekiyor.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

Adaylar, başvuru esnasında; başvuru formu, diploma veya geçici mezuniyet belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, KPSS sonuç belgesi, nüfus cüzdanı ya da kimlik kartı fotokopisini teslim edecekler.

SINAV BAŞVURULARININ YAPILMASI

ÇAYKUR personel alım sınavına başvurular, 24 Ekim 2017’ye kadar Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Müftü Mahallesi Menderes Bulvarı 53080 Rize adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacak.

YAZILI SINAVA GİRECEN ADAYLARIN İLAN EDİLMESİ

ÇAYKUR personel alım sınavına girecek adaylar; 27 Ekim 2017’de www.caykur.gov.tr adresinde duyurulacak.