Kpss A Memur Alım İlanları

Dışişleri Bakanlığı Aday Konsolos ve İhtisas Memuru Alıyor

Dışişleri Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre; Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu (20) unvanıyla atama yapılacak. İlana göre;

SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde sayılan genel şartları taşımak, 1 Ocak 2017 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olma, yurtiçindeki üniversitelerin veya diploma denkliği Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylanmış olmak kaydıyla yabancı üniversitelerin lisans düzeyinde en az dört yıllık eğitim verilen fakültelerinden mezun olmak gerekmektedir. 

SINAV BAŞVURULARININ ALINMASI

Giriş sınavı başvuruları 1 Kasım – 20 Kasım 2017 tarihleri arasında, Bakanlığın https://sinav.mfa.gov.tr adresli internet sitesi üzerinden elektronik ortamda ve adaylarca temin edilecek olan e-devlet şifresi ile yapılacak.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

YDS/e-YDS veya puan eşdeğerliği ÖSYM tarafından saptanmış uluslararası dil sınavlarından alınan sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet belgesi, mevcut görünümü yansıtan vesikalık fotoğraf (erkekler için sakalsız ve kravatlı), varsa lisansüstü eğitim diploması.

İlan detayları için TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA