Kpss A Memur Alım İlanları

EPDK KPSS Puanı ile Kamu Personel Alımı Yapıyor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK),  geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre; Enerji Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı yapılacak ve sınav esasına göre personel alımı yapılacak.

EPDK PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

 EPDK personel alım ilanına;657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yazılı genel şartları taşıyan, sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü (01.01.2017 tarihi) itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olan, son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış olan

(A) grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından ( 2017 yılında yapılan KPSS) V inci maddede belirtilen puan türlerinden 80 ve üzeri puan almış olan, en az dört yıl süreli eğitim veren ve V. maddede belirtilen fakülte veya ilgili bölümlerden mezun olan adaylar başvuru yapabilecek.

GİRİŞ SINAVINA BAŞVURU ŞARTLARI

EPDK personel alım sınavına başvurular, giriş sınavına başvuru; 20 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 23:59 ‘a kadar http://www.epdk.org.tr internet adresinde yayımlanan “Başvuru Formu” eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacak.