Kpss A Memur Alım İlanları

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre; Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı yapılacak.

SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımak, KPSSP-48 puan türünden en az 80 almış olmak, 2017 Ocak ayının ilk günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmak, Müfettiş Yardımcılığı sınavına ikiden fazla kez girmiş olmamak, görevini devamlı yapmasına engel sağlık durumu olmamak.

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ ve ŞEKLİ

Spor Genel Müdürlüğü, personel alım ilanına başvurular, 6 Kasım – 14 Kasım 2017 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığının internet sitesinde başvuru formunu elektronik ortamda doldurmak suretiyle yapılacak. Başvuru formuna, fotoğraf, diploma veya mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi de eklenecek. Başvuru formunun çıktısı ile diğer belgelerin en geç 20 Kasım 2017 mesai bitimine kadar Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.