Kpss A Memur Alım İlanları

Göç İdaresi 82 Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde personel alım duyurusu geçtiğimiz günlerde yayımlanmıştı. Peki ilana başvuru şartları nelerdir?

DPB’de yayımlanan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 82 persoel alımı için başvuru yapacak olan adaylar için başvurular 11 Temmuz 2016 tarihinde başyacak. İlgili personel alımı ilanına başvurular ise 17 Temmuz 2016 tarihinde sona erecek. İşte ilgili ilana başvuru şartları;

Başvuru Şartları

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana başvuruda bulunacak olan adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımaları, En az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmaları, Başvuru tarihinin son günü itibariyle geçerlilik süresi dolmamış Kamu Personeli Seçme Sınavlarından (KPSS) KPSSP31, KPSSP35, KPSSP48, KPSSP112, KPSSP113 puan türlerinden herhangi birinden 70 ve üzeri puan almış olmaları, 01 Ocak 2016 tarihi itibariyle 35 (otuzbeş) yaşını doldurmamış olmaları şartları aranmaktadır.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, memur haberlerinden, kamu ilanlarından, kpss ilanlarından, memur alım ilanlarından, personel alım ilanlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara