Kpss A Memur Alım İlanları

Kadrolu Memur Alımı Yapan Kamu Kurumları

Devlete bağlı kurumlar personel alım ilanlarını Devlet Personel Başkanlığının internet sayfası üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara duyuruyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak bu haberimizde siz okuyucularımıza Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanmış kadrolu memur alım ilanlarını derledik.

5 farklı kamu kurumu tarafından yayımlanmış ve çeşitli kadrolarda alım yapılacağı duyurulan personel alım ilanlarında yer alan detayları haberimizde yayımlıyoruz. 

KADROLU MEMUR ALIMI YAPAN KURUMLAR

Kadrolu memur alımı yapacağını ilan 5 farklı kurum bulunuyor. Bu kurumlar arasında, Erciyes Üniversitesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Şırnak Üniversitesi, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü ve Göç İdaresi Başkanlığı yer alıyor.

Bu kurumlar tarafından yayımlanmış personel alım ilanlarında yer alan kadroları aşağıda aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Kadrolu memur alımı için ilan yayımlayan kurumlar, yayımladıkları personel alım ilanlarında farklı kadrolardan personel alımı yapacaklarını duyurdular. Çeşitli öğrenim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabileceği kadrolar arasında şu pozisyonlar yer alıyor. 

5 farklı kurum tarafından yayımlanan ilanlarda, Avukat, Uzman Yardımcısı, İç Denetçi, Göç Uzman Yardımcısı ve Müfettiş Yardımcılığı kadroları yer alıyor.

İLANLARA BAŞVURU ŞARTLARI

Yukarıda alım yapacağını açıklayan kurumlar ve alım yapılacak pozisyonlara ilişkin bilgiler verdiğimiz personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar, devlet kurumlarına memur alımlarında aranan genel başvuru şartlarını sağlamak zorunda. 

Söz konusu ilanlara başvuruda bulunacak adaylar ayrıca alım yapılacak pozisyona ve unvana göre belirlenen personel alım şartlarını da sağlamaları gerekiyor. 

Devlet Kurumlarına memur alımlarında aranan genel başvuru şartları arasında şu koşullar yer alıyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (askerliğini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda olmak), güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve kamu haklarından mahrum olmamak.

Açıkladığımız genel personel alım koşullarının yanı sıra kurumlar adaylardan bazı özel şartlar talep edebilirler. Bu özel şartlar arasında, istenilen yaş aralığında bulunmak, unvanlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, tecrübe şartı varsa tecrübe şartını karşılamak, KPSS ve YDS şartı varsa bu sınavlardan istenilen puan seviyesinden bir puana sahip olmak.

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu ilanlara başvuru süreci devam etmekte olup ilanlara başvuruda bulunacak adaylar aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıları kullanarak ilanlarda yer alan diğer detayları ve başvuru sürecine ilişkin ayrıntıları görüntüleyebilirler. 

Bir Yorum

  1. Bende sizin bünyenizde çalışmak istiyorum ilkokul mezunuyum yardımcı hizmetli konumunda daimi olarak çalışmak istiyorum