Kpss A Memur Alım İlanları

Şırnak Üniversitesi İç Denetçi Alım İlanı Yayımladı

Şırnak Üniversitesi personel alımı için bir ilan yayımladı. 

Şırnak Üniversitesi yayımladığı personel alım ilanında 5018 Sayılı Kamu Yönetimi ve Kontrol Kanunu’nun ilgili hükümleri uyarınca üniversite bünyesine aşağıda adedi ve kadro derecesi belirtilen personel alımı yapılacağını duyurdu. Yayımlanan ilana göre,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilana, üniversitelerin dört yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun olan adaylar başvuruda bulunabilecek. 

İlan metninde yer alan alım yapılacak kadro detaylarına göre, Şırnak Üniversitesi İç Denetçi kadrosuna personel alımı yapılacak. Açıklana kadroya alınacak personel sayısına ilişkin detaylarda, üniversite bünyesine açıklanan kadroda 2 kişi istihdam edilecek.

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

Şırnak Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana başvuru da bulunacak adaylar, aşağıda yer alan başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. 

657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak, İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından belirlenen alanlarda en az dört yıllık yükseköğrenim görmüş olmak, Kamu idarelerinde denetim elemanı olarak en az beş yıl veya İç Denetim Koordinasyon Kurulunca belirlenen alanlarda en az sekiz yıl çalışmış olmak., Mesleğin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil yeteneğine sahip olmak

Yukarda açıklanan şartlara ek olarak Şırnak Üniversitesi adaylardan, Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmasını talep ediyor. 

Ayrıca ilana naklen başvuruda bulunmak isteyen adaylara ilişkin yayımlanan başvuru şartında, ”Naklen atanma talebinde bulunanlar için herhangi bir kurumda iç denetçi olarak görev yapıyor olmak veya bir kamu kurumunda çalışmakta olup iç denetçi sertifikasına sahip olmak.” koşulu yer alıyor. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ 

Kadro detaylarına ve başvuru koşullarına ilişkin bilgiler paylaştığımız personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 8 Mart tarihine kadar yapabileceklerdir. 

İlana başvurular Şırnak Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak olup diğer yollarla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. 

Başvurular şahsen yapılacağından adaylar başvurular esnasında açıklanan başvuru evraklarını teslim etmeleri gerekiyor. Başvuru evrakları; -Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Özgeçmiş, Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylısı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge, Kamu İç Denetçi Sertifikası aslı veya noter onaylısı, Naklen atanacaklar için hizmet belgesi ,2 adet Fotoğraf