Kpss A Memur Alım İlanları

TİKA Uzman Yardımcısı Kadrosu İçin Personel Alım İlanı Yayımladı

Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansı Başkanlığı yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere uzman yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda başvuru yapacak olan adayların KPSS’den 75 puan ve üzeri almış olmaları istendi. Söz konusu ilana ilişkin yapılacak başvuruları genel şartları ve KPSS şartının detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımladığı ilanında kendi bünyesinde görevlendirmek üzere sınavla 11 uzman yardımcısı alımı yapacağını kamuoyu ile paylaştı. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Söz konusu ilanda sözlü giriş sınavı ile Genel İdari Hizmetleri sınıfı 9 uncu derece kadrolara atanmak üzere aşağıda kamupersoneli.net olarak belirttiğimiz öğrenim dallarında ve sayılarda TİKA Uzman Yardımcısı alınacak ve söz konusu ilana başvurular 8 Ocak 2018 tarihinde başlayacaktır. Ayrıca söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 19 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştireceklerdir

Konu ile ilgili olarak TİKA personel alımı sözlü sınavı 29 Ocak 2018 ile 2 Şubat 2018 tarihleri arasında TİKA Başkanlığı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:140 Çankaya/ANKARA adresinde gerçekleştirilecektir. İşte alım yapılacak öğrenim dalları;

GENEL ŞARTLAR

TİKA uzman yardımcısı alım ilanına başvuru yapacak olan adayların e 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra adayların en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin yukarıda belirtilen öğrenim dallarından ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçinde ve yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları ve 1 Ocak 2018 itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca adayların son başvuru tarihi itibariyle ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan (A) grubu kadrolar için Kamu Personel Seçme Sınavından en az 75 puan almış olmaları ve YDS İngilizce, Fransızca, Arapça, İspanyolca veya Rusça dillerinden birinden en az (B) düzeyinde puan almış olmaları gerekmektedir.

KPSS PUAN TABLOSU

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvurular elektronik ortamda doğrudan https://sinav.tika.gov.tr web adresinden istenen belgelerin eksiksiz olarak doldurulması ve istenen belgelerin başvuru tarihi bitimine kadar TİKA Başkanlığı (İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı) Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:140 Çankaya/ANKARA adresine şahsen veya posta yoluyla iletilmesi ile gerçekleştirilecektir. İlana başvurular 8 – 19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Bir Yorum

  1. Lutfen yaş sınırı ve kpss kaldırılsın.Özel sirkette çalışıp 40 yasinda issiz olan universite mezunu deneyimli kisiler var.Kamudaki ilanlar niteliklerine uygun ama kpss ve yas dan dolayi tercih bile edemiyor.