Kpss A Memur Alım İlanları

TSE En Az Lise Mezunu 40 Memur Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Türk Standardları Enstitüsü (TSE), Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile en az lise mezunu 40 memur alımı yapacağını duyurdu.

Yayımlanan ilana göre; personel alımları 12 TSE Uzman Yardımcısı, 2 Avukat, 24 Memur ve 2 Şoför pozisyonlarında yapılacak.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR…

TSE personel alım ilanına başvurular, 18 Eylül 2017’de başladı ve 2 Ekim 2017 mesai bitiminde sona erecek. Adayların başvuruları, TSE internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak.

TSE 40 MEMUR ALIM İLANINA BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türk Standardları Enstitüsü (TSE), 40 memur alım ilanına;  657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşıyan, pozisyonlara göre belirtilen öğrenim programlarından mezun olan, TSE Uzman Yardımcılığı ve Avukatlık kadroları için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 21-27/28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarında (KPSS), Tabloda belirtilen puan türlerinden en az 70 (yetmiş) puan almış olan, memur kadroları için, 16 Ekim 2016 tarihinde yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olan, şoför kadroları için, 20 Kasım 2016 tarihinde yapılan Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-94 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olan,

Türkiye’nin her yerinde devamlı olarak görev yapmasına sağlık açısından engeli bulunmayan, başvuruların geçerli olabilmesi için başvuru süresinin son günü itibarıyla(02 Ekim 2017) sınava girilen öğrenim düzeyinden mezun olan adayların başvuruları kabul edilecek.

SINAV SÜRECİ (TARİH ve YER)

Sözlü sınavın yapılacağı yer 9 Ekim 2017 tarihinde http://www.tse.org.tr adresinde duyurular sayfasından ilan edilecek.

ilan detayları için TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA