Kpss A Memur Alım İlanları

Türk Patent ve Marka Kurumu KPSS Puanı ile Uzman Yardımcısı Alıyor

Türk Patent ve Marka Kurumu, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile KPSS puan türü ve taban puanı belirtilen toplam 10 (on) adet Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alınacağını duyurdu.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak, en az dört yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının Tablo-1’de belirtilen bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından; (A) grubu kadrolar için 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında (KPSS) Tablo-1’de belirtilen puan türlerinden asgari puanı almış olmak, giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

Kurumumuz resmi internet sitesi (www.turkpatent.gov.tr) üzerinden oluşturulan başvuru formu, mezuniyet belgesinin veya çıkış belgesinin ya da eğitimini yurt dışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin aslı, KPSS sonuç belgesi, T.C. Kimlik Numarası beyanı, kendi el yazısı ile yazılmış özgeçmiş.

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ ve ŞEKLİ

Türk Patent ve Marka Kurumu personel alım ilanına başvurular, 31 Ekim – 14 Kasım 2017 tarihleri arasında Kurumun resmi internet sitesinin (www.turkpatent.gov.tr) duyurular bölümünde yayımlanan form eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak yapılacak.