• Haberler
  • Gündem
  • KPSS Adayları Dikkat! 7 Ekim'de Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak

KPSS Adayları Dikkat! 7 Ekim'de Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak

Ankara Valiliği Resmi web adresi üzerinden yeni bir duyuru yayımlandı.Yayımlanan duyuruda ise 7 Ekim 2018 tarihinde yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı'na (2018-KPSS Ortaöğretim) girecek adaylara yönelik olarak Adayların nüfus cüzdanını veya T.

Ankara Valiliği Resmi web adresi üzerinden yeni bir duyuru yayımlandı.

Yayımlanan duyuruda ise 7 Ekim 2018 tarihinde yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı’na (2018-KPSS Ortaöğretim) girecek adaylara yönelik olarak;

Adayların nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybetmeleri durumunda, yada yeniden çıkarmak isteyenler için "2018-KPSS Ortaöğretim  Sınavı’na Giriş Belgesi" ile beraber yanlarında iki fotoğraf getirmeleri kapsamında yeni kart düzenlenene kadar geçerli olabileceği ifade edilen "Geçici Kimlik Belgesi" verileceği duyuruldu.

Haber

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise;

"Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Altındağ, Beypazarı, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Polatlı, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yenimahalle İlçe Nüfus Müdürlükleri, 07.10.2018 tarihinde 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacaktır." denildi.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme