Kpss B Memur Alım İlanları

60 KPSS Puan Şartıyla 1 Memur Alım İlanı Yayımlandı

Lice Belediye Başkanlığı kadrosunda personel açığı bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere memur alım ilanı yayımladı. 

Yayımlanan ilan metninde yer alan kadro detayları, KPSS ve Eğitim şartları, ilana başvuru sürecine dair ayrıntıları Kamupersoneli.net olarak sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

60 KPSS İLE 1 MEMUR ALIM İLANI YAYIMLANDI

Söz konusu alım ilanına göre, Lice Belediye Başkanlığı Peyzaj Mimarı pozisyonuna 1 personel istihdamı yapacak. İlana. ”Lisans Programlarından Peyzaj Mimarlığı Bölümünden Mezunu Olmak” koşullarını sağlayan adaylar başvuru yapacak. İlana başvuru yapacak adaylardan ayrıca 2016 KPSS’den en az 60 puan almış olmaları da isteniyor. 

İLANA GENEL VE ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Peyzaj Mimarı pozisyonu için belirlenen genel ve özel başvuru koşullarını sizlere aktarıyoruz. 

İlana başvuru yapacak adaylardan talep edilen genel başvuru koşulları; Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

İlana başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen özel başvuru koşulları; İlan edilen Peyzaj Mimarı kadro unvanı için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2016 yılı KPSSP3 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak, Lisans programlarından Peyzaj Mimarlığı bölümünden mezun olmak. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

BAŞVURU SÜRECİ

Lice Belediye Başkanlığı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan talep edilen koşulları sağlayanlar ilana başvurularını 8 Ağustos tarihine kadar yapabilecekler. İlana başvurular şahsen veya posta yoluyla Lice Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna yapılacak.