Kpss B Memur Alım İlanları

Adli Tıp Kurumu (ATK) 72 Memur Alım İlanı İçin Başvurular Başladı !

Adli Tıp Kurumu geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımladı ve ilanında kendi bünyesinde görevlendirmek üzere KPSS puan esasına göre 72 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. 

TOPLAM 72 MEMUR ALINACAK

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana ilişkin genel şartları ve başvuru detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Adli Tıp Kurumu yayımladığı ilanında 42 Mühendis, 10 Tekniker ve 20 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) olmak üzere toplam 72 kamu personeli alımı yapacağını ifade etti.

BAŞVURU DETAYLARI

Adli Tıp Kurumu kamu personeli alım ilanı için başvurular bugün başladı ve ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 23 Şubat 2018 tarihine kadar yapabileceklerdir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını “www.atk.gov.tr” web adresi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir.

GENEL ŞARTLAR

Adli Tıp Kurumu kamu personeli alım ilanında kurum tarafından ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartları karşılamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. İlana ilişkin olarak adayların “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 35 yaşından küçük olmak, Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

ÖZEL ŞARTLAR DA VAR

Bunun yanı sıra Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan ilanda kadrolara göre özel şartlar da belirtilmiştir. İlana başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki başvuru kılavuzundan özel şartların detaylarını görebilirler.