Kpss B Memur Alım İlanları

Akdeniz Üniversitesi KPSS Puanı İle Memur Alımı Yapıyor

Akdeniz Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresinde yer alan ilanla bölümünde bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Akdeniz Üniversitesi KPSS puanı ile kendi bünyesinde memur alımı yapacağını ifade etti.

AVUKAT ALIMI YAPILACAK

Söz konusu ilanda Akdeniz Üniversitesi kendi bünyesinde görevlendirmek üzere avukat kadrosu için 1 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilana ilişkin olarak başvuru detaylarını ve genel şartları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI

Akdeniz Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana başvurular 2 Nisan 2018 tarihi itibariyle başladı ve başvurular 13 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. İlana başvurular ise Akdeniz Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına kılavuzda belirtilen belgeler ile şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Posta ile yapılacak olan başvurular için başvuru adresi “Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Rektörlük Binası 1.Kat Kampüs/ANTALYA” şeklinde belirtilmiştir.

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Söz konusu personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların “657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış KPSSP3 puan türünden, en az 80 (SEKSEN) PUAN almış olmak, Hukuk fakültesi mezunu olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, Avukat kadrosu için başvuru tarihinin son günü itibariyle avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.