Kpss B Memur Alım İlanları

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) 200 Kadrolu Şoför Alımı Başvuruları Başladı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde hem resmi sitesi üzerinden hem de Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilanda, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) bünyesinde görevlendirilecek 200 kadrolu şoför alınacağı duyuruldu. İlgili ilana başvurular 21 Aralık 2016 itibariyle başladı. 

Alınacak Personel:
* Şoför: 200

Şoför Alım İlanına Kimler Başvuru Yapabilir?
* T.C. vatandaşı olanlar
* Kamu haklarından mahrum olmayanlar
* Askerlikle ilgisi bulunmayanlar (yapmış, muaf ya da tecilli)
* Güvenlik soruşturması olumlu sonuçlananlar
* İstenen sağlık şartlarını raporla belgeleyenler
* KPSS’den en az 70 almış olanlar
* 18 yaşını doldurmuş, 35 yaşını bitirmemiş olmak
* En az lise ve dengi okul mezunu olanlar
* E sınıfı sürücü belgesine sahip olanlar

Başvurular Nereden/Nasıl Yapılacak?
Adaylar, yapılacak olan sözlü sınav ve uygulamalı sınava, adalet komisyonu başkanlıklarından veya Bakanlık internet sitesinden temin edecekleri EK-1 başvuru formunu doldurup, öğrenimbelgesi ve sınav sonuç belgesininaslı veya bilgisayar çıktısı yada komisyon başkanlığınca onaylı örneği ile birlikteen son başvuru günü mesai bitimine kadarilgili adalet komisyonu başkanlığına veya mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına başvuracaklardır.

Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı ya da mahalli Cumhuriyet Başsavcılığı aracı kılınmaksızın doğrudan posta veya kargo ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru Süreci: CTE 200 şoför alımı başvuruları 21 Aralık- 30 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacak. 

Uygulamalı Sınav Ne Zaman Yapılacak?
* 11 Ocak 2017 tarihinde yapılacaktır. Başvuru sayısı sebebiyle uygulama sınavının bir günde bitirilemeyeceğinin anlaşılması durumunda müteakip günlerde de uygulama sınavına devam edilecek ve hangi günlerde yapılacağı komisyonlarda, varsa Cumhuriyet başsavcılığı internet sayfalarında yayınlanacaktır.

Şoför kadrolarına ilişkin sözlü sınav 13 Şubat 2017 ve devam eden günlerde yapılacaktır. 

Bir Yorum

  1. Kardeşim ben cte de şoförüm ortalama maaşım 2100 ile 2200 arasında değişiyor yani adliyelerde çalışan en gariban kesim içindeyiz hizmetli bile bizden daha iyi maaş alıyor kış gelir lastik antifriz derdine düşen biz yollar müsait olmaz tutukluyu zamanında adliyeye götüremeyiz bir ton laf yiyen biz en az maaş alan yine biziz eğer imkanınız varsa katip olun yada infaz koruma memuru olun en azından kafanız rahat olursunuz

  2. 18 yaşında nasıl Esınıfı ehliyetine sahip olunacak E sınıfı şartmı vaşvurularda bilgisi olan varsa paylaşırmısınız lütfen

  3. e sınıfı nedir ya taktılar e sınıfına hangi yandaş personel bu saydıkları vasıfları taşıyor çok merak ediyorum.

  4. 6 milyon kişiden 150 kişi alın..oylarınızı kimlere verdiğinize bakın arkadaşlar.

  5. Yas olayi sikinti ya. Abim 1980li 35 yasini doldurmuş mu sayılıyor simdi basvuru yapamaz miii? Puani da yetiyor, e sinifi ehliyetide var ama yaş olur mu ki ya. Bilgisi olan bi yardim edebilir mi?