Kpss B Memur Alım İlanları

EGM Açık Bulunan 3 Kadrosu İçin Toplam 29 Memur Alımı Yapıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü yayımladığı ilanı ile 3 kadro için toplamda 29 memur alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanda adaylardan KPSS şartına haiz olmaları da istenmektedir. Peki hangi kadrolar için personel alımı yapılacak? Başvurular ne zamana kadar devam edecek? Genel şartlar neler? Söz konusu ilan hakkında tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILAN KADROLAR

Emniyet Genel Müdürlüğü Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Emniyet Genel Müdürlüğü spiker (1), ses kayıtçısı (1) ve hizmetli (27) kadroları için toplamda 29 personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alım ilanı hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

KPSS ŞARTI BULUNUYOR

“Türk vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, kamu haklarından mahrum olmamak” şartlarına haiz olan adayların başvuru yapabildiği Emniyet Genel Müdürlüğü personel alım ilanında ayrıca olarak KPSS şartı da aranmaktadır. İlana başvuru yapacak olan adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

ÖZEL ŞARTLARA DA HAİZ OLUNMASI GEREKİYOR

Emniyet Genel Müdürlüğü memur alım ilanında özel şartlar da belirtilmişti. Genel şartları taşıyıp başvuru yapacak olan adayların “unvana göre bildirilen eğitim seviyelerinden mezun olmak ve özel şartlar kısmında belirtilen sertifikaların bulunması” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. Ayrıca hizmetli kadrosu için “herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak KPSSP-94 puan türünden en az 70 puan almış olmak” şartlarına da haiz olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Emniyet Genel Müdürlüğü hizmetli alım ilanına başvurular 8 Ocak 2018 tarihinde başlayacak ve 12 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecektir. Ancak EGM spiker ve ses kayıtçısı alım ilanına başvuru tarihleri değişmektedir. Buna göre spiker ve ses kayıtçısı alım ilanına başvurular 15 Ocak 2018 tarihinde başlayacak ve 19 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecektir.

Bir Yorum

  1. Kpss puanı 70 çok hizmetli için bari 60 olsa idi ama ne fark eder Bunlar bizi memur yapmaz.