Kpss B Memur Alım İlanları

Emniyet Genel Müdürlüğü En Az Lise Mezunu Memur Personel Alımı Yapıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde hem resmi sitesinde hem de Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde 2 ayrı ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını duyurdu.

Yayımlanan ilana göre; EGM bünyesinde görevlendirilmek üzere Psikolog (6) ve Aşçı (15) pozisyonunda personel alımları yapılacak. Kamupersoneli.net olarak Emniyet Genel Müdürlüğü personel alım ilanlarının detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz:

ALIM YAPILACAK İLLER

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımları; Bayburt, Gümüşhane, Bingöl, Iğdır, Erzurum, Malatya, Balıkesir, Samsun, Eskişehir, Kırıkkale, Artvin, Bartın, Siirt, Mardin, Çankırı ve Kilis’te yapılacak.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alım ilanına başvuracak adayların; 657 sayılı DMK’nın 48. maddesinde yer alan şartları taşımaları, başvuru yapılacak pozisyon için istenilen eğitim şartını taşımaları gerekiyor. Adaylar ayrıca; istenilen KPSS puan türünden de belirtilen puanı almış olmak zorundalar. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek.

BAŞVURU SÜRECİ

Adayların başvuruları, Aşçı pozisyonu için 11 Aralık – 15 Aralık 2017; Psikolog pozisyonu için ise 4 Aralık – 8 Aralık 2017 tarihleri arasında, adayların bulunduğu İllerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen yapılacak. Adaylar başvuru esnasında; kimlik belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, diploma veya mezuniyet belgesi ile KPSS sonuç belgesini de teslim edecekler.

Bir Yorum

  1. Yaş şartı esnetilsin. Fetöcülerin polislik sorularını çaldığı dönemde madur olan çok arkadaşımız var.

  2. Feto den dolayı yaş mağduruyum 1999 daki ilk kpss yi kazandım ama fetocu olmadığım için atanamadık ey devletim duy sesimi

  3. Evet yaş şartı esnetilsin fetöcüler yüzünden elendik defalarca şu an yaş tutmuyor