Kpss B Memur Alım İlanları

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Açıktan Memur Alımı Yapacak

 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Alımı Yapacak
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nun Açıktan  Personel alımı yapacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımlandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Başvurular Ne Zaman Başlıyor?

Söz konusu açıktan personel alımı için başvurular 8 Haziran 2016 ile 17 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

İş Talep Formu Nereden Temin Ediliyor?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen ilan duyurusunda söz konusu alımlar için yapılacak sözlü sınav tarihleri ise 14-15 Temmuz 2016 olarak açıklanmış. Sözlü sınava girmek için başvuruda bulunacak adaylar, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın “www.gtb.gov.tr” isimli internet sitesi üzerinde yer alan iş talep formunu elektronik ortamda doldurarak müraacat etmeleri gerekiyor.  

Başvuru İçin Genel Şartlar Nelerdir?

Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olması ve 2014 yılı KPSS’de, KPSSP3, KPSSP93 ve KPSSP94 puan türlerinden 70 ve üzeri puan almış olması başvuru için genel şartlar olarak belirlenmiştir.

Hangi pozisyonlar için alım yapılacak?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ; Mühendis, Teknisyen, Kimyager, Laborant Pozisyonları için personel alımı yapacak. Söz konusu pozisyonlar için aranılan niteliklere ve çok daha fazla bilgiye aşağıdaki linke tıklayarak erişebilirsiniz.

Bir Yorum

  1. bu gümrükte dönen torpil hiç bir kurumda dönmüyor. garanti torpiliniz yoksa zamanınızı boşa harcamayın. boşa umuda kapılmayın.