Kpss B Memur Alım İlanları

KPSS puan sıralamasına göre üniversiteye 95 adet personel alımı yapılacak!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere farklı branşlardan sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli olarak toplamda 95 sözleşmeli personel alacağını duyuran Ondokuz Mayıs Üniversitesi, şu açıklamalarda bulundu;

95 ADET PERSONEL ALIM İLANI

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrasına göre Samsun il ve ilçelerindeki Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi’ne bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 2018 KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle toplam 95 (doksan beş) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ, ZAMANI VE İSTENİLEN BELGELER:

Adayların bu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde;
1-Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
2-Diploma veya mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi
3- Eczacılar için “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” 1 sayılı cetvelde KPSS şartı aranmadığından başvuruda bulunan aday sayısının kadro sayısından fazla olması halinde adaylar Lisans not ortalamasına göre alınacaktır. Lisans Transkripti (onaylı belge) (4’lük ve 5’lik not sisteminin 100’lük not sistemine dönüştürülmesinde YÖK’ün belirlediği dönüşüm tablosu esas alınacaktır). Puanların eşit olması durumunda mezuniyet tarihi önce olan adaya hak verilecektir.
4- 1 adet vesikalık resim ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

Ondokuz Mayıs Üniversitesine hangi branşlardan kaç personel alımı yapılacağını ve ilan hakkında ki diğer detayları görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ