Kpss B Memur Alım İlanları

Milli Savunma Bakanlığı 135 Sivil Memur Alımı Başvurularında Son Gün !

Milli Savunma Bakanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına, KPSS(B) puan esasına dayalı olmak üzere farklı kadrolarda 135 sivil memur alınacağı duyuruldu. İlana başvurularda sona gelindi. İlana göre;

Alınacak Personel:

* Sivil Memur: 135 

Genel Şartlar:

* MSB 135 sivil memur alım ilanına başvuracak adaylardan; 657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerlikle ilgisi bulunmamak, herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi görevlerde çalışıyor olmamak, Sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak, Lisans, Ön lisans ve Ortaöğretim (lise) mezunları için 2016 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve her bir unvan için belirlenecek asgari puanı almış olmak şartları isteniyor.

Başvuru Süreci ve Başvuru Yeri:

* MSB 135 sivil memur alım ilanı başvuruları bugün (6 Şubat 2017) 17.00’a kadar www.msb.gov.tr genel ağ adresinden yapılacak. 10 Şubat 2017 tarihinden sonra ön başvurusu kabul edilen ve her unvan için belirlenecek aday sayısı ve adayların isim listesi www.msb.gov.tr adresinde tebliğ niteliğinde yayımlanacaktır. Ön başvurusu kabul edilen adaylar, 6 Mart 2017 tarihine kadar posta/kargo veya şahsen müracaat ile istenilen belgeleri M.S.B.Personel Temin Daire Başkanlığı (Cebeci/Ankara)nda bulunduracaklar.

Sınav İçin Gereken Belgeler:

* Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

* Öğrenim belgesi veya geçici mezuniyet belgesi

* KPDS/YDS sonuç belgesi

* Askerlik durum belgesi

* İş talep formu

* Güvenlik soruşturması veya arşiv araştırması formu

* Adli sicil kaydı

* 12 adet vesikalık