Kpss B Memur Alım İlanları

Orhaneli Belediye Zabıta Memuru Alım İlanı DPB'de Yayımlandı

Bursa Orhaneli Belediyesi, bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre Zabıta Memuru alımı yapacağını duyurdu. 

Kadın ve Erkek adayların başvuruda bulunabileceği Zabıta Memuru alım ilanına dair detayları siz okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

ZABITA MEMURU ALIM İLANI

DPB’de yayımlanan memur alım ilanına göre, Bursa Orhaneli Belediyesi Zabıta Memuru alım ilanında en az önlisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek. 

2016 KPSS den En az 55 puan almış adayların başvuru tapabileceği Zabıta Memuru alım ilanında kurum bünyesinde 1 personel istihdamı sağlanacağı açıklandı. Alıma dair kadro detayları şöyle

BAŞVURU KOŞULLARI

Kadro detaylarını paylaştığımız Zabıta Memuru alım ilanı için genel ve özel başvuru koşulları da adaylara duyuruldu. Buna göre ilan metninde yer alan tüm koşulları sağlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. 

Genel Koşullar

İlan edilen Zabıta Memuru kadrosuna atanmak için başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir. 

Bu koşullar arasında ”Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.” şartları bulunuyor.  

Özel Koşullar

Orhaneli Belediyesi tarafından belirlenen özel başvuru koşullarını aşağıda sizlere aktarıyoruz. 

Herhangi bir ön lisans programından mezun olmak. En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlak, nedenlerle çıkarılmış olmamak. erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını aşağıda yer alan başvuru evrakları ile birlikte 10-17 Ekim tarihleri arasında Bursa Orhaneli Belediyesine yapacaklar. İlana başvurular şahsen yapılacak olup başvurular sırasında boy kilo ölçümü yapılacak. 

Başvuru Evrakları; İş Talep Formu, Nüfus cüzdanı veya kimlik kartı fotokopisi, Ehliyet fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet Belgesi fotokopisi, Yabancı okul mezunları için denklik belgesi fotokopisi, KPSS sonuç belgesinin internet çıktısı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Görevini devamlı olarak yapmaya engel durumu olmadığına dair beyan,, 2 adet vesikalık fotoğraf.

Bir Yorum

  1. hani yeri bellidir veya bu tip mevzuya girmeyeceğim.. sadece bişey soracağım.. yahu 1 kişilik alım nedir ya 1 kişi ya 1 kişilik alımamı çıkılır

  2. Alınacak kişi bellidir boşuna insanların umutlariyla oynamayn

  3. 1 kişi gitmeye bile deymez bellidir zaten fatih belediyesi ve fatih belediyesii cok iyi

  4. Eski hükümlüyüm kpss den 65 puan aldım hani eski hükümlülerin topluma kazandırılması lazımdı ne oldu niçin dışlanıyozki her özgür insan bir hükümlü adayıdır kararlarınızı bunu düşünerek verin