Kpss B Memur Alım İlanları

Orhaneli Belediye Zabıta Memuru Alım İlanı İçin Başvurular Başladı

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi memur kadroları arasında istihdam edilmek üzere Orhaneli Belediyesi zabıta memuru alımında bulunacağını duyurmuştu. 

2 Ekim 2018 tarihinde yayımlanan ilan için belirtilen başvuru tarihi bugün başladı. İlan kapsamında hem erkek hem de kadın adayların başvuruları kabul edilecek. 

Zabıta Memuru Olmak İçin Başvuru Nasıl Yapılacak?

Zabıta memuru olmak isteyen adayların başvurularını şahsen Bursa Orhaneli Belediyesi üzerinden yapmaları gerekecek. Adayların başvuru için istenen evrakları hazırlayarak 10 Ekim – 17 Ekim tarihleri arasında belediyede hazır olmaları yeterli olacak. 

İlana başvurular adayların boy ve kilo ölçümleri yapılacağı için şahsen yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru evrakları olarak İş Talep Formu, Nüfus cüzdanı veya kimlik kartı fotokopisi, Ehliyet fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet Belgesi fotokopisi, Yabancı okul mezunları için denklik belgesi fotokopisi, KPSS sonuç belgesinin internet çıktısı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Görevini devamlı olarak yapmaya engel durumu olmadığına dair beyan,, 2 adet vesikalık fotoğraf hazırlamaları gerekiyor. 

Zabıta Memuru Başvurusu İçin Aranan Kriterler Nelerdir?

  • Herhangi bir ön lisans programından mezun olmak,
  • En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlak, nedenlerle çıkarılmış olmamak,
  • Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması, 
  • Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

Kamupersoneli.net – Ankara 

Bir Yorum