Kpss'siz Personel Alım İlanları

2016 Türk Telekom Personel Alımı Devam Ediyor

Türk Telekom Çeşitli Açık Pozisyonlarını doldurma amacıyla bir çok personel alımı gerçekleştirecek. Kısa zaman önce TTNEt, Avea ve Türk Telekom tek bir çatı altında birleşip Türk Telekom Adını almıştı. Türk Telekom çalışanlarına oldukça iyi sosyal haklar sunan büyük telekominikasyon firmalarının başında geliyor. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası için personel alım sayısının günden güne artış gösterdiği görülüyor.

Türk Telekom Personel Alım İlanı

Türk Telekom ‘un verdiği ilanda bazı açık pozisyonlar şu şekilde açıklanmış ; Project Manager ( İstanbul Avrupa Yakası), Operasyon ve Sistem Perdormans İzleme Uzmanı ( İstanbul Avrupa Yakası), Regulation Strategies Specialist/ Executive ( İstanbul Avrupa Yakası) , Mobile Device Offer Management Specialist ( İstanbul Avrupa Yakası), Kanal ve Satış Ekibi Kazançları Uzmanı ( İstanbul Avrupa Yakası), Sponsorluk Yönetim uzmanı ( İstanbul Avrupa Yakası),  Special Project & New Opportunities ( İstanbul Avrupa Yakası), Güvenlik Operasyon Merkezi Teknikeri ( İstanbul Avrupa Yakası) , TV Dijital Operasyon Uzmanı ( İstanbul Avrupa Yakası) , Communication Development Specialist ( İstanbul Avrupa Yakası)

2016 Türk Telekom Personel Alımı için başvuruda bulunacak adaylar aşağıdaki linki takip edebilirler ; 

http://www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421/

Kamu personel alım haberlerinden, gündemdeki iş imkanlarından ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak , mevcut personel alım haberlerini kaçırmamak için kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz.  Kamupersoneli.net’in android uygulaması google play üzerinden indirilebilir, ücretsizdir.