Kpss'siz Personel Alım İlanları

Ağustos Ayının Sonuna Kadar İŞKUR Üzerinden Halkla İlişkiler Görevlisi (Gazete) Alınıyor ! 22 Ağustos İŞKUR İş İlanları

22 Ağustos 2019 tarihi itibari ile Türkiye İş Kurumu Genel Müdürülüğü üzerinden kamu kurumları ile özel sektör firmalarının ilanları yayımlanıyor. Yayımlanan ilanlar kapsmaında Halkla İlişkiler Görevlisi alımı yapılıyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara başvurular İŞKUR İl Müdürlüğü üzerinden yapıldığı gibi online olarak da yapılıyor. Ancak bu ilana başvurular şahsen olarak firmaya yapılacaktır. Ancak şahsen başvuru işçin firma bilgilerinin görüntülenmesi gerekiyor. Bunu için de İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekiyor. Aşağıda İŞKUR kaydının nasıl olacağını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

İLANIN DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden yayımlanan ilanda Halkla İlişkiler Görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi. İlanda 20-35 yaşları arasında alımların yapılacağı ifade edildi. Başvuruların ise şahsen firmaya gerçekleştirileceği belirtildi. Adaylar başvurularını özgeçmişleri ile beraber yapacaklardır. 

Ayrıca ilana başvuru yapacak olan adayların lisans mezunu olmaları gerekmektedir. 

Söz konusu ilanda ise şu ifadelere yer verildi:

20-35 yaşları arasında Lisans Mezunu Bay-Bayan Halkla İlişkiler Görevlisi alınacaktır.

Başvurular Şahsen firmaya CV ile yapılacaktır.

İMD:M.YILMAZ-186

KAYIT DETAYLARI

Başvuru yapacak olan adaylar yukarıda belirtildiği gibi şahsen olarak firmaya yapacaklardır. Ancak iŞKUR’a kayıt olmadan firma bilgilerini göremiyorsunuz. Bundan dolayı İŞKUR kaydı yaptırmalısınız. Buna göre aşağıdaki link üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz. 

İŞKUR kaydı için linke tıkladığınızda üyelik sözleşmesini onaylamanız gerekiyor. Ardından kişisel bilgilerinizi girerek kaydınızı oluşturabilirsiniz. 

İŞKUR Kaydı İçin TIKLAYIN. 

İlanın detayları için TIKAYIN.