Kpss'siz Personel Alım İlanları

BİM İŞKUR Üzerinden 362 Personel Alıyor ! 16 Ağustos İŞKUR İş İlanı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile BİM personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda 15 il için toplam 362 perosnel alımı ytapılacağı ifade edildi. Yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını alım yapılacak illerdeki Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya internet üzerinden yapabileceklerdir. Onliner başvuru yapacak olan adaylar İŞKUR kaydı ve özgeçmiş oluşturacak daha sonra ilana başvuru yapabilecektir. İŞKUR kaydı aşağıda paylaştığımız link üzerinden yapılabilecektir. Ancak ilana başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara da haiz olmaları gerekmektedir. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Peki genel şartlar neler? İŞKUR kaydı nasıl yapılır? Başvurular nasıl yapılacak? Kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

BİM tarafından gerçekleştirilecek olan personel alımı 15 ilde gerçekleşecektir. Bu kapsamda toplam 362 personel alımı yapılacaktır. Yayımlanan ilanda “Kasiyer Beden İşçisi (Genel) Satış Danışmanı / Uzmanı Reyon Görevlisi Diğer Satış Nezaretçileri Kasiyer Perakende Satış Elemanı (Gıda)” kadroları için personel alımı yapılacaktır.

Tüm bunların yanı sıra adayların genel şartlara da haiz olmaları gerekmektedir. Şartları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu bağlamda adayların öğrenim şartı, ilgili yaş aralığında bulunma şartı, ikamet şartı ve diğer şartlar olmakla birlikte ilgili ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için belirlenen şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

İŞKUR KAYDI VE BAŞVURU DETAYLARI

İŞKUR kaydı yapacak olan adaylar aşağıdaki link üzerinden üyelik sözleşmelerini onaylamaları gerekmektedir. Üyelik sözleşmesi onaylandıktan sonra gerekli bilgiler sisteme girilerek üyelik oluşturulacaktır. Bunun yanı sıra üyelik oluşturulduktan sonra başvuru için özgeçmiş oluşturulması gerekmektedir. 

İŞKUR Üyeliği İçin TIKLAYIN.

İŞKUR üyeliği oluşturulduğunda adaylar aşağıdaki başvuru linki üzerinden ilanların olduğu sayfaya gidebilir üye girişi yapabilir ve ilanların detaylarını görebilirlerler. Bu kapsamda adaylar diledikleri unvandaki ilana başvurularını gerçekleştirebilirler. 

Buraya Tıklayarak açılan sayfada İşyeri Unvanına “BİM” yazarak ilanlara erişebilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Oooooooooo süper kpss puanı kaç istiyorlar. Tofel yds istiyorlarmı.tercih listesi yayinlandimi.acaba hangi Bimi tercih etsek.