Kpss'siz Personel Alım İlanları

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığında bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda 2 sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtildi. Yayımlanan sözleşmeli personel alımı ilanının detayları şöyle;

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İzmir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ ne 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde Sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere aşağıda pozisyon sayıları ve başvuru şartları belirtilen toplam 2 (iki) adet sözleşmeli personel alınacaktır.  
1. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Değişik 48 inci maddesinin (A) fıkrasının
  1. Türk Vatandaşı olmak,

  4. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

  5. (Değişik: 23/1/2008-5728/317 md.) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (…)(1) zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

  6. Askerlik durumu itibarıyla;

    1. Askerlikle ilgisi bulunmamak,,

    2. Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

  7. 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. bentlerinde belirtilen şartları taşımak.

2. Yapılacak inceleme sonunda başvurulan pozisyona uygun olmalarına engel bir durumu bulunmamak.

3. Sınav tarihi itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olmak

4. Su ürünleri denetim ve kontrol gemisinde yapılacak olan uygulama sınavında en yüksek puanı alacak 2 (iki) aday yerleştirilecektir.