Kpss'siz Personel Alım İlanları

İŞKUR Aracılığı İle Belediye Bünyesine 7 Ekim'e Kadar En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden Söke Belediye Başkanlığının bir ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az ilkokul mezunu işçi alımı yapılacağı ifade edildi. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 7 EKim’e kadar yapabileceklerdir. Ayrıca adaylar başvurularını İŞKUR İl Müdürlüğü veya online olarak yapacaklardır. Ancak online başvuru için adayların aşağıdaki link üzerinden İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekmektedir. 

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda beden işçisi alımı yapılacağı ifade edildi. İlana başvuru yapacak olan adaylar için özel hususlar belirtildi. Bu özel hususlarda ise şu ifadelere yer verildi:

GENEL ŞARTLAR

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

– Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

– Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

– Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz Talebe Katılım açık iş sayısının sayısı üç katını geçerse Kurumun gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört katı, Kurumun gönderdiği ve talep şartlarına uyan öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört  katı olarak kura çekimi sonucu belirlenir.

BAŞVURU DETAYLARI

Aşağıdaki link üzerinden adaylar üyelik sözleşmesini onaylayarak açılan sayfada kişisel bilgilerini gireceklerdir. Kişisel bilgiler girildikten sonra İŞKUR kaydı oluşturulmuş olacak ve ilana başvuru yapabileceklerdir. Adaylar aşağıdaki diğer link üzerinden de 7 Ekim’e kadar başvuru yapabileceklerdir.

İŞKUR Kaydı İçin TIKLAYIN.

İlanın Detayları İçin TIKLAYIN.