Kpss'siz Personel Alım İlanları

İŞKUR İle 20 Ağustos-18 Eylül Arasında 316 Personel Alınıyor ! İŞKUR İş İlanı Muhasebeci ve Büro İşçisi Alımı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile kamu kurumları ve özel firmaların ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında adayların başvuruları alınıyor ve işe yerleştirmeleri yapılıyor. 20 Ağustos 2019 tarihi itibari ile İŞKUR’da yayımlanan ilanlar kapsamında toplamda 316 personel alımı yapılıyor. 173 muhasebeci ve 143 büro işçisi alımı yapılıyor. Başvuru tarihleri ise ilanlara göre değişiyor. İlanlara başvuru yapacak olan adaylar başvurularını alım yapılacak ilin İŞKUR İl Müdürlüğüne yapacaklardır. Bunun yanı sıra ilana online başvuru da yapılabilir. Ancak bunun için İŞKUR’a kayıt yaptırmak gerekmektedir. Öte yandan ilanların genel şartları ile özel şartlarına haiz olmak da gerekiyor. Peki genel şartlar neler? Başvurular nasıl yapılacak? İŞKUR kaydı nasıl oluşturulacak? İşte detaylar… 

ALIM YAPILACAK İLLER

İŞKUR’da yayımlanan büro işçisi alımında Balıkesir, Adıyaman, İstanbul, Antalya, Sivas, Sakarya ve Aydın olmak üzere birçok ilde gerçekleştiriliyor. Ayrıca muhasebeci alımı ise Tokat, Tekirdağ, Zonguldak, İstanbul, İzmir, Mersin ve Adana olmak üzere birçok ilde gerçekleştirilmektedir.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, ilanda belirtilen yaş şartına haiz olmaları, belirtilen eğitim seviyesinde olmaları gerekmektedir. 

BAŞVURU DETAYLARI

Başvurular ise alım yapılacak olan ilin İŞKUR İl Müdürlüğüne şahsen olarak yapılacaktır. Adaylar başvuru yapacakları ilanın numarasını kaydederek şahsen olarak kolaylıkla başvuru yapabileceklerdir. Ayrıca adaylar online olarak da başvuru yapabileceklerdir. İlk olarak İŞKUR kayıt yapmaları gerekmektedir. İŞKUR kaydı ile sisteme giriş yaparak ilanların detaylarını öğrenebilir ve başvurularınızı kolaylıkla yapabilirsiniz.

İŞKUR KAYDI 

İŞKUR’a nasıl kayıt yaptırılacak? Aşağıda paylaştığımız linke tıklayarak üyelik sözleşmesini onaylamanız gerekmektedir. Sözleşme onaylandıktan sonra gerekli bilgiler sisteme girilerek kayıt oluşturulacaktır. Bunun ardından özgeçmiş oluşturarak ilana başvuru yapabilirsiniz. 

İŞKUR kaydı için TIKLAYIN. 

Muhasebeci Alımları İçin TIKLAYIN.

Büro İşçisi Alımları İçin TIKLAYIN.

Bir Yorum

  1. Özel hastaneler afad ödeme aksaklığı yüzünden batma aşamasında. Gecikmiş ödemelerin acilen yapılması gerekmektedir. Sağlık Bakanlığına iletilmesi hususunu Saygıyla.

  2. Slm ben iş arıyorum belediye işi temizlik yaptım ama ben de çok iyi

  3. Slm ben iş arıyorum belediye işi temizlik yaptım ama ben de çok iyi numaram 5538463274

  4. Slm ben iş arıyorum belediye işi temizlik yaptım ama ben de çok iyi numaram 5538463274

  5. Hepsi yalan kaç aydır işsizim iskurda kaydım da var arayan bile yok sözde iş kur

  6. Ben ankara etimesgutta oturuyorum ankara sağlık bakanlığa alım varmı 15 temmuz şehit yakınıyım