Kpss'siz Personel Alım İlanları

İŞKUR Üzerinden 13 Eylül'e Kadar Adalet Meslek Personeli Alımı Yapılıyor ! Genel Şartlar ve Online Başvuru Ekranı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile 22 Ağustos 2019 tarihli ilanlar yayımlandı. Buana göre Adalet Meslek Personeli alımı yapılacağı ifad edildi. İlana başvurular 13 Eylül’e kadar yapılacaktır. Başvuru yapacak olan adaylar İŞKUR İl Müdürlüğü üzerinden yapabileceklerdir. Bunun yanı sıra online başvuru da yapabilirler. Ancak bunun için İŞKUR kaydı yapılması gerekmektedir. Aşağıdaki linkler üzerinden kaydını yaptırabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Peki ilana ilişkin genel  şartlar neler? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar… 

KADRO DETAYI 

Yayımlanan ilanda Adalet Meslek Personeli alımı yapılacğaı ifade edildi. İlana başvuru yapacak olan adayların CV’lerini info@prosay.com.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Bu bağlamda aşağıda anlatıldığı gibi İŞKUR kaydı yaptırdığınızda ilanların detaylarını görüntüleyebilirsiniz. 

İşe alınacak olan adaylara asgari ücret maaş verilecektşr. İş görüşmesine randevu alınarak gidilecek ve 18.00’dan sonra işverenin iş ilanı için aranmaması gerektiği ifade edilmiştir. 

GENEL ŞARTLAR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden yayımlanan ilanda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

EREĞLİ MERKEZDE  İKAMET  EDEN (ŞART ),

TERCİHEN EHLİYETLİ VE AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN ,

DAHA ÖNCE AVUKAT YANINDA ÇALIŞMIŞ( DENEYİMLİ ),

HUKUK BİLGİSİ OLAN,

DOSYALAMA-ARŞİVLEME İŞİ YAPACAK,

ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN

MÜŞTERİLERLE İLGİLENECEK,

İNSAN İLİŞKİLERİ VE DİYALOĞU İYİ OLAN

İŞKUR KAYDI VE BAŞVURU

Aşağıdaki link üzerinden İŞKUR üyelik sözleşmesini onaylamanız gerekiyor. Bunun ardından çıkan ekranda kişisel bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Kişisel bilgiler girildikten sonra kayıt oluşturulacak. Bu kayıt sonrasında öz geçmişinizi oluşturabilirsiniz.

İŞKUR kaydı yapıldıktan diğer linke tıklyabilir ilanın detaylarını görüntüleyebilirsiniz. İlana başvurunuzu bu şekilde gerçekleştirebilir veya yukarıda belirtilen adrese mail atabilirsiniz. 

İŞKUR Kaydı İçin TIKLAYIN.

İlanın Detayları İçin TIKLAYIN.