Kpss'siz Personel Alım İlanları

İŞKUR Üzerinden 16 Ağustos – 14 Eylül Arasında En Az İlkokul Mezunu Personel Alınıyor – İŞKUR Şoför, Sekreter ve İşçi Alımı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün internet sitesi üzerinden bugün itibari ile çeşitli ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında toplam 828 personel alımı yapılıyor. 15 Ağustos itibari ile yayımlanan ilanlar kapsamında 415 şoför, 211 işçi ve 202 sekreter alımı yapılıyor. İlanlara başvurular 14 Eylül’de sona erecek ancak her ilanın son başvuru tarihi farklı olduğundan 14 Eylül’den önce başvuru süresi biten ilanlar olabilecektir. Bu ilanlara İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığı ile ve İŞKUR online başvuru sistemi üzerinden başvuru yapılabilir. Online başvuru yapmak için İŞKUR’a nasıl kayıt yapılacağını aşağıda ifade ederek başvuru linkini paylaştık.

ALIMLAR HANGİ İLDE YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayımlanan şoför alımı Giresun, Kocaeli, Aydın, Antalya, Isparta, İzmir, İstanbul, Şırnak, Tokat, Balıkesir başta olmak üzere birçok ilde gerçekleştirilmektedir.

Bunun yanı sıra beden işçsisi (temizlik) alımının ise Bursa, İstanbul, Kocaeli, Antalya, İzmir, Balıkesir başta olmak üzere birçok ilde gerçekleştirilirken sekreter alımı ise Yalova, Kocaeli, Ankara, Çanakkale, İstanbul, Nevşehir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Trabzon, Adana illerinde gerçekleştirilecektir.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu genel şartlara haiz olan adayların bir de firmalar tarafından belirlenen özel şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Bu özel şartlara ise aşağıda paylaştığımız link üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu bağlamda adaylarda aranan genel şartlar ise şöyle:

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

– İlanda belirtilen yaş şartına uymak,

– Belirtilen askerlik şartına uymak, 

– Mezuniyet derecesine uymak,

– Şoför alımı için belirlenen nitelikte ehliyete sahip olmak

İlanlara başvurular devam ediyor. Aydalar aşağıdaki linkler üzerinden ilanların detaylarını görüntüleyebilir ve başvurularını alım yapılacak ilin İŞKUR İl Müdürlüğüne yapabileceklerdir. Ayrıca adaylar başvurularını internet üzerinden de yapabileceklerdir. İlk önce İŞKUR’a kayıt yaptıracak ve daha sonra aşağıdaki link üzerinden başvurularını yapabileceklerdir. 

İŞKUR KAYDI OLUŞTURMA

İŞKUR’a kayıt yaptırmak iş arayan vatandaşların ilk olarak yapması gerekendir. Kaydınızı yaptırdığınızda İŞKUR’da yayımlanan tüm ilanlara rahatlıkla ulaşarak başvurularınızı yapabilirsiniz. İŞKUR kaydı oluşturmak için linke tıklayarak açılan sayfada üyelik sözleşmesini onaylamanız gerekiyor. Ardından karşınıza gelen ekranda gerekli bilgileri girerek üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz. Bunun ardından özgeçmişinizi oluşturarak ilanlara başvuru yapabilirsiniz. 

İŞKUR Kaydı Oluşturmak İçin TIKLAYIN.

BAŞVURU DETAYLARI

Aşağıda paylaştığımız linkler üzerinden ilanların detaylarını, başvuru şartlarını görüntüleyebilirsiniz. İlk olarak üyeliğiniz ile giriş yaparak ilanlara ulaşabilir ve buradan kolaylıkla başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Şoför Alımı İçin TIKLAYIN.

İşçi Alımı İçin TIKLAYIN. 

Sekreter Alımı İçin TIKLAYIN.

Bir Yorum

  1. Ordu kamu iş ilanları neden olmuyor. Lütfen Ordu ya da kamu elemanı alınsın