Kpss'siz Personel Alım İlanları

Kamuya KPSS Şartsız En Az İlkokul Mezunu 30 Bin Kamu Personeli Alınıyor

Kasım ayının son günlerinde, kamuya personel alımlarına hız kesmeden devam ediliyor. Kurumlar, personel açığı olan pozisyonlarda görevlendirilmek üzere alımlar yapıyor.

Kamupersoneli.net olarak KPSS şartsız personel alımı yapan kurumları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Kurumların ilanlarına başvuru yapacak adaylardan en az ilköğretim mezunu olmaları isteniyor. İşte KPSS şartsız personel alımı yapan kurumlar:

PERSONEL ALIMI YAPAN KURUMLAR

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI

Milli Savunma Bakanlığı, geçtiğimiz Mart ayında, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Buna göre; Milli Savunma Bakanlığına, 13 bin sözleşmeli erbaş ve 11 bin sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılacak. MSB 24 bin askeri personel alım ilanına, en az ilköğretim mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek ve başvurular 1 Aralık 2017 tarihinde sona erecek. (TIKLAYIN)

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI

Jandarma Genel Komutanlığı ve bağlı birliklerde görevlendirilmek üzere 22; Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinde görevlendirilmek üzere de 200 sivil memur alımı yapılacak. Jandarma Genel Komutanlığı personel alımlarına, lisans mezunu adaylar; Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi personel alım ilanına ise en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. 222 sivil memur alım ilanına başvurular, 28 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek. (TIKLAYIN)

BEKÇİ ALIM İLANLARI

İzmir, İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Ankara, Hatay, Erzurum, Adana, Antalya, Mersin, Bursa, Samsun ve Trabzon Valiliklerine, KPSS şartsız ve en az lise mezunu bekçi alımları yapılıyor. Bekçi alım ilanlarına başvurular, alım yapılacak illere göre farklı tarihlerde sona eriyor. (TIKLAYIN)

30 BİN PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL NİTELİKLER

* T.C. vatandaşı olmak

* Kamu haklarından mahrum olmamak

* 657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımak

* Görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu olmamak

* Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmak

Bir Yorum

  1. Vatan savunmaya geldimi en az ilkokul mezunu diğer kurumlara geldimi KPSS yok bilmem lise mezunu yok efendim üniversite mezunu Rabbim bunun hesabını soracaktır elbet…

  2. Hemi baş vur diyosunuz,kazanılmış mahkemeden vaz geç sonrada,kap ta isminiz çıkmazdiyor memurlar,4aralıkta çalışan,girecekmiş,bilya boncukmu oynuyoruz,Adalet geçiken değildir?