Kpss'siz Personel Alım İlanları

KPSS'siz Personel Alımı Yapan Kurumlar (BEDAŞ, THY, Roketsan)

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) gerekmeden personel alımı yapan kurumları sizler için derledik. Peki hangi kurum ne kadar personel alacak? Başvuru için aranan şartlar neler? Başvurular nereye yapılacak? KPSS’siz personel alım ilanları hakkında tüm merak edilenleri sizler için paylaşıyoruz.

BOĞAZİÇİ ELEKTRİK DAĞITIM (BEDAŞ) PERSONEL ALIM İLANI

Boğaziçi Elektrik Dağıtım (BEDAŞ) İnsan kaynakları genel müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanla personel alımı yapılacağı duyuruldu. Lisans ve Lisans Mezunu adayların başvuru yapabilecekleri ilan ile alakalı olarak detaylar haberimizde.

BEDAŞ PERSONEL ALIM İLANINI GÜNCELLEDİ

BEDAŞ İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sayfası üzerinden 6 farklı pozisyon için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Kurumun alım yapacağı açıkladığı kadrolara ne kadar personel alınacağı net olarak ifade edilmezken, ilanın açık pozisyonlarında Müşteri Temsilcisi, Takip Destek Personeli, Elektrik Mühendisi, İnşaat Teknikeri, Eğitim Uzmanı ve İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı kadroları bulunmakta. 

BEDAŞ PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

BEDAŞ alım yapacağı personel kadrosuna başvuru yapacak adaylardan; istenilen eğitim seviyelerinden lise, önlisans ve lisans meznu olmaları, yazılı ve sözlü iletişim becerileri yüksek, temsil yeteneği kuvvetli, askerliğini tamamlamış, askerliğini yapmasa bile tecilli ise görevini yapacak herhangi bir engel sorununun bulunmaması istenilmekte. 

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

BEDAŞ İnsan kaynakları Genel Müdürlüğü web adresinden yayımlanan personel alım ilanında net bir başvuru tarihi yok. İlana başvurular ise halen devam ediyor. Başvurular kuruma ait olan internet sayfası aracılığıyla tamamlanabiliyor.

Söz konusu bu ilana başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/QxvNy5 (İlgili web adresini tarayıcınızın adres satırına kopyalayarak ilanın tüm detaylarına ulaşabilirsiniz.)

TÜRK HAVA YOLLARI PERSONEL ALIM İLANI

Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından resmi internet sitesinde yeni bir ilan yayımlandı. Belirtilen kadrolara tecrübe aranmaksızın alımların yapılacağı açıklanırken ilana dair tüm detaylar haberimizde.

Türk Hava Yolları (THY) resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı personel alım ilanlarında düzenli olarak güncelleme yapıyor. THY tarafından yapılan güncelleme sonrası, açıklanan alım yapılacak pozisyonları ve alımlarda adaylarda aranacak başvuru şartlarını siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

THY PERSONEL ALIM İLANINDA YER ALAN AÇIK KADROLAR

Türk Hava Yolları yayımladığı personel alım ilanında İdari ve Teknik Destek Birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 

THY tarafından yayımlanan ilan içerisinde açık pozisyonlardan;  BT Altyapı ve Operasyon Personeli, THY A.O Genel Müdür,Proje Yöneticisi, İş Analisti, Yazılım Uzmanı, Mobil Yazılım Uzmanı kadrolarına alım yapılacağı açıklandı.

İlanla alakalı olarak ilan yeterli başvuru alınana kadar yayında kalacaktır ifadesine yer verildi.

THY PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

THY personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan; Türkiye Cuhuriyeti vatandaşı olmak, Belirtilen tarihten sonra doğmuş olmak, Adli Sicil veya adli sicil arşivi bulunmamak, en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin birimlerinden mezun olmuş olmak , erkek adaylardan askerliği tamamlamış veya tecilli ise en az 1 yıl tecilli olmak tercih sebebidir şartları isteniliyor.  THY bu şartlara yanı sıra adaylardan esnek çalışma düzenine uyumlu ve özverili çalışabilecek, yoğun stres ortamında çözüm odaklı olabilecek, etkin raporlama yeteneğine sahip, iletişim ve koordinasyonları kuvvetli, takım çalışmasına yatkın ve herhangi bir seyehat engeli olmamam şartlarınıda istiyor. 

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Başvuru süreci halen devam eden personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen arkadaşlar, başvurularını eletkronik ortamdan yapacaklar. THY İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü web sitesinde yer alan başvuru yap sekmesi üzerinden başvurularını tamamlayacaklar. 

Söz konusu ilana başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/NKhtDj (İlgili web adresini tarayıcınızın adres satırına kopyalayarak ilanın tüm detaylarına ulaşabilirsiniz.)

ROKETSAN PERSONEL ALIM İLANI

Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre personel alımı yapılacak. Söz konusu yayımlanan ilanda eğitim düzeylerine göre mezun olmuş adayların başvuru yapabilecekleri ilanın süresi devam ediyor. 

ROKETSAN PERSONEL ALIMLARINI HANGİ KADROLARA GÖRE YAPACAK?

Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanında Lisans, Önlisans ve Lise mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolar açıklandı.

Lise mezunu adaylara yönelik olarak; Meslek liselerinin, Resim Konstrüksiyon Torna tesviye Metal İşleri, Elektrik Elektronik Kimya Teknolojisi Makine Makina bölümlerinden mezun olunması gerekiyor.

Önlisans mezunu adaylara yönelik olarak; Meslek Yüksekokullarının, Makine, Kimya, Makine Ressamlığı, Elektrik Elektronik ve Mekatronik Metalurji bölümlerinden mezun olunması şartı gerekmekte.

Lisans mezunu adaylar için; Havacılık Mühendisi, Metalurji ve malzeme mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Aday Mühendisi, Havacılık Uzay / Uçak Mühendisi,  Fizik / Fizik Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi,Satınalma Mügenel Başvuruhendisi, Endüstri Mühendisi, Proje Yönetimi Mühendisi, Makine Mühendisi,Mekatronik Mühendisi ve Kimya / Kimya Mühendisi mezun olunması şartlı isteniliyor.

ROKETSAN PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylardan; TC vatandaşı olmak, görevi yapmak için sağlık engeli bulunmamak, alımın yapılacağı şehirde ikamet ediyor olmak ve erkek adaylardan askerllik bağlantısı olmaması, yurt dışı ve yurtii seyahat engeli bulunmamak şartları isteniliyor. 

ROKETSAN PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığıyla yapılacak olan personel alım ilanına Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü web adresi üzerinden erişim sağlanabilir.

Söz konusu ilana ulaşmak için; https://goo.gl/bCUGSh (İlgili web adresini tarayıcınızın adres satırına kopyalayarak ilanın tüm detaylarına ulaşabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. İyi guzel söylüyorsunda kps siz aliyor diyorsunda kpssiz alimlarin çogunda 4 yillik mezuniyet istiyor 2 yillik mezuniyet isteyen cok az istesede bana uymuyor