Kpss'siz Personel Alım İlanları

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı Ankara İşletme Müdürlüğünün bir ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda lie mezunu personel alımı yapılacak. Söz konusu alımlar İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. İlana ilişkin detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…. 

İLANIN DETAYLARI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda Ankara İşletme Müdürlüğüne terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan statüsünde 1 sürekli işçinin açıktan alınacağı ifade edildi. 

Bunun yanı sıra söz konusu ilanda Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezinden işgücü talebinde bulunulduğu belirtildi.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda şu ifadelere yer verildi:

“Söz konusu terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan statüsünde (TMY) 1 sürekli işçi için aranılan şartlar, Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezi tarafından, 21/08/2019 tarihinde www.iskur.gov.tr internet sayfasından yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir”

Yayımlanan ilanda Terörle Mücadelede Yaralanan teknisyen alımı yapılacak. İşe alınacak olanın branşı motorlu araçlar teknolojisi ve otomotiv teknisyeni olacak.

İlana ilişkin detaylar tamamen belli olduğunda adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Bir Yorum

  1. Yaş şartı 18/60 Yaş her vatandaş ise başvuru hürriyetine Anayasal haktır. Is ilanlarına yaş şartı koyan vatan vatandaşa hainlik yapar.nokta.