Kpss'siz Personel Alım İlanları

Şehit ve Gazi Yakınları Atamaları hak kazananlar

Şehit ve Gazi Yakınları Atamaları atama kuraları sonucu hak kazananlar Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığı’na (Genel Atama Şubesi; Emek Mh.17. Cadde No:13 C Blok K:2 Emek/Çankaya/06520 ANKARA) 30/11/2018 tarihine (mesai bitimi) kadar başvurmaları gerekmektedir.

3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında Devlet Personel Başkanlığınca 16/11/2018 tarihinde gerçekleştirilen atama kuraları sonucu Bakanlığımız kadrolarına atanmaya hak kazanan personelin atamalarının yapılabilmesi için, aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığı’na 30/11/2018 tarihine (mesai bitimi) kadar başvurmaları gerekmektedir.

Atama evrakları, sağlık ve adli sicil beyanlarına ilişkin örnek dilekçeler aşağıda gösterilmiştir.

İSTENİLEN BELGELER:

1)    Nüfus Cüzdanının onaylı örneği,
2)    Fotoğraflı özgeçmiş (Varsa sertifika v.b. belgelerin eklenerek),
3)    Öğrenim belgesinin onaylı örneği,
4)    Ortaöğrenim belgesi (Ortaokul veya lisede hazırlık okuyanlar için),
5)    6 adet vesikalık fotoğraf (Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik hükümlerine göre çekilmiş, erkek adaylar için ceket ve kravatlı),
6)    Erkek adaylar için; Askerlik Durumuna dair yazılı belge,
7)    AÇSHB Atama, Taahhüt ve Başvuru Formu 
8)    Atama belgesinin internet çıktısı,
9)    Mal bildirim formu (Form önlü arkalı tek sayfa olacak şekilde kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir.),
10)    Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Eksiksiz doldurulup 4 nüsha halinde çoğaltılıp, her birine vesikalık fotoğraf yapıştırılıp imzalanarak tek sayfaya sığacak şekilde hazırlanması gerekmektedir.)

İletişim için:
Personel Dairesi Başkanlığı Tel. No: 0312 296 64 32

NOT:    Adaylar,  onaylı  örneği  istenen  belgelerin  aslını  ibraz ederek, fotokopisi ile başvurmaları durumunda, belgeler Bakanlığımızca onaylanacaktır.
Posta yolu ile başvuracak adayların ise mutlaka belgelerin asıllarını veya onaylı örneklerini göndermeleri gerekmektedir.