Kpss'siz Personel Alım İlanları

TÜLOMSAŞ 2 Bin 500 TL ile 3 Bin TL Arasında Maaşla Kamu Personeli Alımı Yapıyor – İŞKUR 26 Ağustos İş İlanı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğünün bir ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda personel alımı yapılacağı ve alım yapılacak kadroya göre işe alınacak olan personellere 2 bin 500 TL ile 3 bin TL maaş verilecek. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını Trkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile gerçekleştireceklerdir. İlana ilişkin detayları ve başvuru ayrıntılarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

İLANIN DETAYLARI

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü personel alımı hakkında ilan 26 Ağustos 2019 ile 30 Ağustos 2019 tarihleri arasında yayımlanacaktır. Ayrıca proses işçisi alımı yapılacaktır. Proses işçilerinin ise 2 bin 500 TL ile 3 bin TL arasında maaş alacakları biliniyor.

Konu ile ilgili olarak Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda “İşçi alımı, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında yapılacaktır. İlgililerin 26.08.2019 tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumuna müracaat etmeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır. Online başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki link üzerinden üyelik sözleşmesini onaylayacak, gerekli kişisel bilgilerini girecek ve özgeçmiş oluşturacakardır. Bunun ardından aşağıdaki başvuru linki üzerinden de başvurularını yapabileceklerdir. 

İŞKUR Kaydı İçin TIKLAYIN.

İş İlanı İçin TIKLAYIN.

Bir Yorum

  1. Ben işkura kayıt yaptırmak için form u dolduruyorum fakat yanlış tarih gidiniz diye het seferinde beni ret ediyor niçin ?

  2. Bana bu tel ulasabilirsiniz 0542 224 23 92 acil acil acı is ariyorum