Kpss'siz Personel Alım İlanları

2016 Aras Kargo Türkiye Geneli Personel alım İlanı

Türkiye’nin taşımacılık ve kargo sektörünün öncü temsilcisi Aras Kargo, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak.

Müşterilerine sunduğu hizmet kalitesi ile birçok kişi tarafından tercih edilen firma farklı birimlerde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İlanın detayları ve başvuru hakkında ayrıntılı bilgi haberimizde.

Başvuru Şartları

Aras Kargo yayımladığı ilanda alınacak olan personellerin; Tercihen en az lise mezunu, Sorumluluk sahibi, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya tecilli, Müşteri memnuniyetine önem veren, Ekip çalışmasına yatkın, Gelişime ve yeniliğe açık, Ms Office programlarını kullanabilen, Kargo sektöründe kariyer hedefleyen, İletişim kabiliyeti gelişmiş, Müşteri ve sonuç odaklı çalışabilmesi şartları aranmaktadır.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

# Sürücü kurye
# Kurye 
# Şube Temsilcisi
# Şube Yöneticisi
# Satış Yöneticisi
# Teknik Eleman
# Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

2016 Yılı Aras Kargo Personel Alımı ilan detayları ve başvuru bilgilerine ulaşmak için aşağıda verilen bağlantı adresini ziyaret edebiliriniz.

http://www.yenibiris.com/aras-kargo-is-ilanlari?firma=80850

Son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, işçi alım ilanlarından, personel alım ilanlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net | Ankara