Kpss'siz Personel Alım İlanları

2016 Sahibinden.com Personel Alımı Yapıyor

Türkiye’de birçok insan tarafından günlük olarak ziyaret edilen ve takip edilen İnternet sitesi Sahibinden.com bünyesinde çalıştırmak üzere personel alımı gerçekleştiriyor.

Sahibinden.com tarafından yayımlanan ilanda personel alımı için aranan en önemli kriterler tecrübe ve deneyim olurken, pozisyonlar için ayrı ayrı birçok koşul öne sürülmüştür.

Yapılacak olan başvurularda aranan niteliklere sahip olunması en önemli nokta olurken; kriterlere uymayan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Alınacak kişi sayısında betlik olmazken alınacak pozisyonlar ve pozisyonlar için aranan nitelikler ilanda belirtilmiştir.

Aranan genel nitelikler olarak: Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,  Benzer pozisyonlarda en az 3 yıl tecrübeli, Tercihen e-ticaret sektöründe görev almış kriterleri ön plana çıkıyor.

Alım Yapılaca Pozisyonlar

* Yazılım Geliştirme Uzman Yardımcısı
* Reklam Ürün Yöneticisi
* Kurumsal Tele-Satış Uzmanı
* Reklam Satış Uzmanı
* Müşteri Memnuniyeti Uzmanı
* Kurumsal Saha Satış Uzmanı

Sahibinden.com tarafından yayımlanan ilanın detayları ve başvuru bilgilerine aşağıda verilen adresi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/sahibinden-bilgi-teknolojileri-pazarlama-ve-ticaret-a-s-is-ilanlari-c18667-p9512/

Son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, memur haberlerinden, gündem haberlerinden, personel laım ilanlarından, işçi alımlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara