Kpss'siz Personel Alım İlanları

2016 Turkcell Türkiye Geneli Personel alım İlanı

 Türkiye’nin operatör devi Turkcell bünyesinde istihdam etmek üzere farklı pozisyonlara çok sayıda personel alımı yapıyor.

Türkiyenin en büyük, Avrupa’nın ise üçüncü büyük operatörü olan Turkcell, 2016 yılındaki alımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yılın ilk altı ayında birçok pozisyona personel alımı gerçekleştirerek istihdam sağlayan Turkcell, alacağı yeni personellerle birlikte yeni başarıları hedefliyor.

Turkcell Personel Alımı için 27 farklı pozisyonda ilan bulunmaktadır. Turkcell tarafından kariyer sitelerinde yayımlanan ilanda aşağıda verilen pozisyonlara alım yapılacak. İşte alım yapılacak pozisyonlardan birkaçı;

# Turkcell- Genel Başvuru

# Kıdemli İş Sürekliliği Yönetimi Uzmanı
# Kıdemli Kurumsal Ris Yönetimi
# Operasyonel Geçiş Hakları Uzmanı
# Kurumsal Lojistik ve Finansal Çözümler Analisti 
# Turkcell Akademi Eğitmen Yönetimi Uzmanı
# Analist

Turkcell tarafından yayımlanan personel alım ilanına göz atmak ve ilan hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için aşağıda verilen bağlantı adresini ziyaret edebilir ilgili ilana online olarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Son dakika haberleri, gündem haberleri, memur haberleri, personel alım ilanları, iş ilanları, kamu haberleri, kamu memur alımları ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara