Kpss'siz Personel Alım İlanları

Borusan Personel – Eleman Alımlarına Devam Ediyor

Borusan Grubu Türkiye’nin en önde gelen sanayi ve hizmet kuruluşlarından birisidir. Bünyesinde 21 şirket ile hizmet veren Borusan 4600 kişiyi istihdam etmektedir.  Borusan firmalarından bazıları , Borçelik, Borusan Mannesmann, Borusan Lojistik, Borusan Otomotiv Grubu , Borusan Cat, Manheim, Besys, Borusan Mühendislik, Supsan Motor Parçaları’dır.

Borusan Personel Alımları

Borusan 17 Açık pozisyonu için personel alımı gerçekleştirecek. Açık Pozisyonlar ve şehirler ise şu şekilde ; Elektrik Bakım Teknikeri Şehir : ( Bursa) Firma Adı Mannesmann , Elektrik Teknik Ressam – BESys Kocaeli ve İstanbul Asya Yakası için alım yapılacak. Boya Operatörü Kocaeli ve İstanbul Asya Yakası, Çelik Montaj Teknisyeni – Çelik Ustası  İstanbul Avrupa Yakasında istihdam edilecek., Kumlama operatörü Kocaeli ve İstanbul Asya Yakasında personel alımı gerçekleştirilecek, Tavan Vinci Operatörü için Borusan’ın internette iki ilanı bulunuyor bunların ikisi de Bursa’da gerçekleşecek, Üretim elemanı personel alımını Borusan Mannessman firması adı altında bursa da gerçekleştirecek , Elektrik teknisyeni Kocaeli, İstanbul Asya yakası, Tavan Vinci Operatörü Manisa’da alınacak.

Borusan Personel Alımları 2016

Borusan Tarafından Personel Alımı İçin İlanı Verilen Açık Kadrolar

  • Elektrik Bakım Teknikeri
  • Elektrik Teknik Ressam – Besys
  • Boya Operatörü
  • Çelik Montaj Teknisyeni
  • Kumlama Operatörü
  • Tavan Vinci Operatörü
  • Üretim Elemanı
  • Elektrik Tenisyeni

Personel alım haberlerinden, gündem haberlerinden , sınavlardan ve çok daha fazlasından geri kalmamak için kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz. Forum sayfamızı ziyaret edip tartışmalara katılabilir, görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Borusan İlgili iş ilanına : http://www.kariyer.net/borusan-makina-ve-guc-sistemleri-is-ilanlari-c8526-p33404/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net