Kpss'siz Personel Alım İlanları

HAVELSAN Personel Alımı İlanı

Türkiye’nin önde gelen sanayi şirketlerinden olan Havelsan resmi adresinde yayınladığı ilan ile personel alacağını duyurdu.


1982 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Yazılım Mühendisliği alanındaki ihtiyaçlarının giderilmesi amacı ile kurulmuş olan bir şirkettir. 1985 yılından itibaren şirket yabancı ortaklarından ayrılarak %98’i Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na ait olan bir kuruluş haline gelmiştir.

Şirket merkezi Ankara’da olmakla birlikte birçok farklı ilde ve yurtdışında ofisleri bulunmaktadır. Havelsan, Savunma ve BT sektörlerinde global çözümler sunan bir bilişim ve sistem şirketidir. Havelsan, C4ISR, Anayurt Güvenliği, Simülasyon ve Eğitim Simülatörleri ve Bilgi Yönetim Sistemleri alanlarında kendini geliştirmiştir. Bu dallardan CN-235 CASA ucakları için pilot uçuş eğitim simülatörü üretmiş ve Türkiye tarihinde bir ilke imza atarak yurtdışına simülatör ihraç etmiştir. 


Alım Yapıalcak Pozisyonlar

# Platform Yazılımları Mühendisi
# UX/Uİ Developer
# Genel Başvuru
# SAP
 Modül Danışmanı

Havelsan tarafından yayımlanan Personel Alımı 2016 ilanına başvurmak için aşağıdaki bağlantı adresini ziyaret edebilirsiniz.

” http://www.havelsan.com.tr/TR/Main/icerik/240/is-basvurulari–acik-pozisyonlar “

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, personel alım ilanlarından, işçi alım ilanlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net aresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net | Ankara