Kpss'siz Personel Alım İlanları

İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alacak

İş Bankası kendi resmi internet sitesinden yayımladığı bir duyuru ile özel güvenlik görevlisi alımı için sınav yapılacağını duyurdu. Yapılan duyuru da özel güvenlik görevlisi personel alımı sınavı 5 Mayıs 2016 tarihinde yapılacaktır. Sınav sonuçlarına göre başarılı olan adaylara İş Bankası bünyesinde açık kadro teklifi yapılacaktır. İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanının detayları şöyle;

BAŞVURU

Sınava başvurular 27 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 10.00’a kadar sadece ik.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Başvuru Formu üzerinden yapılabilecektir. Şubelerimiz veya Genel Müdürlük birimlerimiz aracılığıyla sınav baş- vurusunda bulunmak mümkün değildir.

İş Başvuru Formu eksiksiz olarak doldurulduktan sonra, formun “Sınava Başvur” bölümü aracılığı ile sınav başvurusu yapılması gerekmektedir. Sistem, sadece aşağıda yer verilen başvuru koşullarını taşıyan adayların başvurusuna imkan vermektedir. Bu nedenle başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle bu koşullara uygunluklarını kontrol etmeleri yararlı olacaktır. Sınava başvuruda bulunan adaylardan sadece uygun bulunanlara sınav daveti gönderilecektir.

Sınav sürecinde adaylarımızla sağlıklı biçimde iletişime geçilebilmesi için başta e-posta adresi olmak üzere iletişim bilgilerinin güncel tutulması önem taşımaktadır. Başvuru yaparken kendileri hakkında gerçek dışı bilgiler veren adaylar, söz konusu durumun alım sürecinin hangi aşamasında fark edildiğine bakılmaksızın süreç dışında bırakılacaklardır.

 

Bir Yorum

  1. silahlı güvenlik belgem var iş arıyorum ilgilenmenizi rica ediyorum 05439331548