Kpss'siz Personel Alım İlanları

İŞMER Güvenlik Görevlisi Personel Alım İlanı 2016

İŞMER yayımladığı ilanları ile kendi bünyesinde çalıştırmak üzere güvenlik görevlisi personel alımı yapacağını belirtti. Açık pozisyonlar ve başvurular hakkında tüm detaylar haberimizde..  

İŞMER çeşitli ilan yayımlama sitelerinde ilanlarını yayımladı. Yayımlanan ilanlarda birçok açık pozisyon olduğu belirtilmiştir. İŞMER yayınladığı ilanında kendi bünyesinde çalıştırmak üzere güvenlik görevlisi personel alımı yapacağını belirtmiştir.

Ancak İŞMER güvenlik görevlisi personel alımı ilanının yanı sıra bir çok ilanını daha yayınlamıştır. İŞMER’in güvenlik görevlisi personel alımı ilanının dışında yayımladığı ilanlarında ki açık pozisyonlar ise şu şekilde;

– Saha Teknisyeni/Teknik Destek Elemanı

– Barmen/Barmaid

– Elektrik Elektronik Mühendisi

– Elektrik Teknisyeni

– Veri Giriş Uzmanı

– Otomasyon Teknisyeni

– Kat Hizmetleri Görevlisi

– Genel Başvuru Engelli

– Mekanik Teknisyeni

– Muhasebe ve Finans Elemanı

– Barista

– Bilgisayar Mühendisi

– Zayıf Akım Teknisyeni- Oditoryum

– Elektrik Mühendisi

– Depo Şefi

– Lise Stajyeri

Yukarıda ki pozisyonlara ve güvenlik görevlisi personel alımı pozisyonuna başvuru yapacak olan adayların belirtilen şartları karşılamaları gerekmektedir. İŞMER kendi bünyesinde çalıştırdığı personellerin kendi alanlarında profesyonel olmalarını beklemektedir. Bu bağlamda başvuru şartlarını karşılamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. 

Yayımlan pozisyonlara ve güvenlik görevlisi personel alımı ilanına başvuru yapmak için aşağıda paylaşmış olduğumuz linki kullanabilirsiniz. 

http://www.kariyer.net/is-merkezleri-yonetim-ve-isletim-a-s-is-ilanlari-c110786-p46291/#tblFirmaIlanlari

Kamupersoneli.net / ANKARA