Kpss'siz Personel Alım İlanları

Kahve Dünyası Personel Alım İlanı

Kahve Dünyası bünyesinde istihdam etmek üzere farklı pozisyonlarda çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek.


Kahve Dünyası tarafından yayımlanan personel alım ilanı şu şekilde:


2004 yılında İstanbul Eminönü’nde ilk şubesini açan Kahve Dünyası; kendi tesislerinde ürettiği geleneksel ve  çağdaş kahve tatlarını, lezzetli çikolatalar eşliğinde, keyifli ve rahat ortamda misafirlerine sunmaktadır. Farklı konseptte 50’den fazla şubesi ve cornerlarıyla hizmet vermekte olan Kahve Dünyası, fincanla masaya servis anlayışını  benimsemiş olmakla birlikte, al-götür sistemi ile misafirlerinin sıcak ve soğuk tüm kahve ürünlerini mağaza dışına taşımasına da  imkan sağlamaktadır. 

Alım Yapılacak Olan Pozisyonlar

Kahve Dünyası bünyesinde istihdam edilecek olan personeller ; Servis personeli, üretim elemanı, satış personeli, mağaza sorumlusu, ürün sorumlusu, Müşteri ilişkileri sorumlusu, mimar, kasiyer ve daha bir çok pozisyonda personel alınacak.

Kahve Dünyası personel alımı detayları ve ilgili ilana başvuruda bulunmak http://www.kariyer.net/kahve-dunyasi-is-ilanlari-c11253-p1363/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, personel alım ilanlarından ve daha fazlasından haberdr olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara