Kpss'siz Personel Alım İlanları

Man Türkiye Personel Alımı 2016

Man Türkiye, personel alımı yapacak.

Geçtiğimiz yıl çok sayıda personeli istihdam ederek kendi bünyesinde işe alan Man şirketi, alımlarına devame ediyor. 2016 yılının sonuna kadar alım gerçekleştirecek olan Man Türkiye, alacağı yeni personellerle birlikte daha da büyümeyi hedefliyor. MAN ve NEOPLAN marka otobüsler ile MAN marka kamyonların yurtiçi satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetleri, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. tarafından yürütülüyor. Şirket, Türkiye genelinde 9 bayii, merkez ve İstanbul şubesiyle satış ve pazarlama faaliyetlerini ve 31 servisi ile de satış sonrası hizmetlerini başarıyla sürdürmekte. Man’ın Almanya dışındaki ilk üretim tesisi olarak 1966 yılında faaliyete geçen Man Türkiye, uluslararası ihracat başarılarının adına imzasını atıyor. Man Türkiye, buradaki satış cirosunu her geçen gün daha da yukarılara çekerken, artan talep ve iş gücü karşısında personel alımına gitmeye  karar verdi. Personellerini büyük bir titizlikle seçen Man Otobüs şirketi, çalışanlarından doğru verim alabilmek adına onlara en uygun koşulları sağlamaya gayret ediyor. Man Türkiye’de çalışmak kariyeriniz adına büyük bir basamak olabilir. Man Türkiye kendi resmi sitesinde ve diğer iş ilan sitelerinde yayınladığı alım ilanlarında detayları belirtti.

Man Türkiye Personel Alımı 2016 yılında

AR-GE Mühendisi, Accounts Receivable Responsible, General Accounting, Üretim Personeli, Çevre Mühendisi, Mekanik Bakım Mühendisi, İnsan Kaynakları Sorumlusu, Satınalma Mühendisi, Değişiklik Yönetimi Mühendisi, Tasarım-Dokümantasyon Mühendisi, Montaj İşçisi 

pozisyonlarında gerçekleşecek.

Man Türkiye Personel Alımı 2016 İş İlanları için aşağıdaki bağlantı adresini ziyaret ederek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/man-turkiye-a-s-is-ilanlari-c23354-p14667/

Kamupersoneli.net | Ankara