Kpss'siz Personel Alım İlanları

Media Markt Türkiye Geneli Personel Alım İlanı

Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazalarından Media Markt bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştiriyor.


Media Markt çeşitli kariyer sitelerinde yayımladığı ilan ile Türkiye genelinde personel alımı yapıyor. Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazaları arasında yer alan Media Markt, artan şubeleri, ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesiyle daima ileriyi hedefliyor.

Media Markt, Türkiye geneli yapacağı yeni alımlar, açacağı şubeleri ve çalışmalarıyla daha büyük bir kesime ulaşmayı hedefliyor. Türkiye pazarına ciddi yatırımlar yapan Media Markt bu yatırımların karşılığı almak için daha fazla kesime hitap etme ve bundan yola çıkarak daha kaliteli hizmet vermek istemektedir.2016 yılının ilk yarısında çok sayıda personel alan Media Markt, yılın ikinci yarısında da personel alımına devam ediyor.

Media Markt yayımladığı ilan ile Türkiye genelinde açıkta bulunan 33 pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Media Markt tüm Türkiye’den yapılan başvuruları değerlendiriyor.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

# Genel Başvuru ( Türkiye )
# Kasiyer
# İş Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı
# Kontrol Uzmanı
# talep Planlama Uzmanı
# İç Denetçi
# İçerik Pazarlama Uzmanı

Media Markt tarafından yayımlanan personel alım ilanına ulaşmak ve ilgili ilana başvuruda bulunmak için aşağıda verilen bağlantı adresini ziyaret edebilirisiniz.

” http://www.kariyer.net/media-markt-is-ilanlari-c11914-p2090/#tblFirmaIlanlari ” 

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, personel alım ilanlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın

Kamupersoneli.net  | Ankara