Kpss'siz Personel Alım İlanları

Mercedes-Benz Personel Alım İlanı

Dünya Otomotiv sektörünün köklü kuruluşlarından Mercedes Benz, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor.


Dünyanın önde gelen otomotiv firmalarından Mercedes-Benz Türkiye pazarında da aktif bir şekilde rol almaktadır. Her geçen yıl satış hacmini ve müşteri potansiyelini daha ileri çıkartan firma genel başvurular arasından şirket için en uygun adayları istihdam ederek, ekibini büyütmeyi ve müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.

Başvuru Şartları

Mercedes-Benz tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylarda; En az 4 yıllık üniversite öğrenim geçmişi, 
İyi düzeyde bir veya iki yabancı dil bilgisi (Tercihen Almanca-İngilizce), Gelişmiş sosyal yetkinlikler, Şirketimizin global kimliği hakkında farkındalık sahibi olması ve dürüstlük,tutku,saygı ve disiplin olarak tanımladığımız ana değerlerimiz ile oluşan yüksek performans kültürümüze uygun davranış ve tutuma sahip olması şartları aranmaktadır.

Mercedes Benz tarafından yayımlanan personel alımı ilanı hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve ilgili ilana başvuruda bulunmak için aşağıda verilen adresi ziyaret edebilirsiniz.

” http://www.yenibiris.com/mercedes-benz-turk-a-s/genel-basvuru-ilani-istanbul-lokasyonlari-is-ilani/331703 “

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, memur haberlerinden, kamu haberlerinden, personel alım ilanlarından, eleman alım ilanlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.


Kamupersoneli.net | Ankara