Kpss'siz Personel Alım İlanları

PEGASUS Personel Alımı Yapıyor

PEGASUS bir çok pozisyon için personel alımı yapacak. PEGASUS Türkiye’nin en büyük sivil havacılık firmalarından birisidir.  Bir çok pozisyon için alım yapacak olan pegasus’ta açık olan pozisyonlar şu şekilde belirtilmiş.  ;


PEGASUS Personel Alımı Yapılacak Pozisyonlar

Temizlik Postabaşı İstanbul Anadolu Yakası, Apron Postabaşı İstanbul Anadolu Yakası , Apron Şefi  İstanbul Anadolu Yakası , İşçi İstanbul Anadolu Yakası, Operatör Şoför İstanbul Anadolu Yakası, Şut Altı Şefi İstanbul Anadolu Yakası, Hava Kargo Operasyon Uzmanı İstanbul Anadolu Yakası , Atölye Teknik Memuru, İstanbul Anadolu Yakası , Apron Memuru , Ekip Tahsis Uzman Yardımcısı , Uçuş İşletme Yöneticisi , Ekip Eğitim Yöneticisi , Uçak Teknisyeni , Misafir Hizmetleri Departmanı , Brand Marketing Asistant Specialist , Sistem / İş Analisti , Teknik Depo Elemanı , Garanti Uzman Yardımcısı , Lisanslı Uçak Teknisyeni , Kısa Vade Planlama Uzmanı , IFE SİSTEM TEKNİSYENİ

PEGASUS HAVA TAŞIMACILIĞI A.Ş. İstanbul Anadolu Yakası için 36 açık pozisyon belirtirken, İzmir için personel alımı sayısı 2 olarak açıklandı.  PEGASUS HAVA TAŞIMACILIĞI A.Ş. personel alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar “http://www.yenibiris.com/pegasus-hava-tasimaciligi-a-s-is-ilanlari?firma=16768 ” adresini ziyaret edebilirler.

Kamu Personeli Alım haberlerinden, gündemdeki son dakika gelişmelerinden, ekonomi haberlerinden ve çok daha fazlasından anında ve her yerde haberdar olmak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulaması sayesinde en yeni iş ilanı haberleri, son dakika kamu personeli alım duyuruları ve daha fazlası avuçlarınızın içine gelir. Kamupersoneli.net forumlarında bir çok bilgi edinebilir, ücretsiz üye olabilir, tecrübelerinizi forum yöneticileri ve diğer üyelerle paylaşabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Acil tip teknisyenlerinin gunahi ne.neden atamalari yapilmiyor.aciller yetersiz.hizmet vermekte zorlaniyor.neyi bekliyorlar.Allah askina…..