Kpss'siz Personel Alım İlanları

Sağlık Bakanlığı Danışman Hizmeti Alım İlanı

Sağlık Bakanlığının resmi internet sitesinde bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuru ” Sağlık Yapıları İçin Rehber Geliştirme Danışmanlık Hizmetleri ve Tıbbi İşletme Danışmanlık Hizmet alımı yapılacaktır ” başlığı ile yayımlandı. Bakanlık tarafından yayımlanan ilanın detayları ise şu şekilde;

Türkiye Cumhuriyeti, Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesinin (SSGDP) maliyeti için Dünya Bankasından finansman sağlamıştır. Finansmanın bir bölümü danışmanlık hizmetleri için kullanılacaktır.
 

Danışmanlık hizmetleri; (“Hizmetler”) (i) Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modeli ile hayata geçirilecek sağlık yatırımları kapsamında teknik standartları, planlama ve tıbbi işletme standartlarını içeren bir rehber hazırlanmasını; hazırlanacak bu rehberin kapsamına ilişkin, kurumsal kabiliyetin iyileştirilmesi ve Sağlık Bakanlığı (SB) personelinin teknik kapasitesinin güçlendirilmesi için eğitim ve seminerlerin düzenlenmesini ve (ii) SB’nin tıbbi işletmesi konusunda çağrı bazında kurumsal danışmanlık ve inceleme hizmetleri sağlanmasını kapsamaktadır.
 

Rehberin oluşturulması ve eğitimin tamamlanması için tahmini hizmet süresi 13 aydır. Tıbbi İşletme Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri işinin, rehberin ve ilgili eğitimin başarılı bir şekilde tamamlanmasını takiben 11 ay içerisinde tamamlanması beklenmektedir.
 

T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü uygun danışmanlık firmalarını (“Danışmanlık Firmaları”), adı geçen Hizmetleri sağlamaya yönelik olarak ilgi bildiriminde bulunmaya davet etmektedir. İlgilenen firmalar Hizmetleri yerine getirmek üzere istenen deneyime ve niteliklere sahip olduklarını gösteren bilgi ve belgeleri (broşürler, benzer işlerin açıklaması, benzer konularda deneyim, personelin uygun becerilere sahip olup olmadığı vb.) sağlamalıdırlar.
 

Bir Yorum