Kpss'siz Personel Alım İlanları

Sağlık Bakanlığı Danışman Personel İstihdam Duyurusu

Sağlık Bakanlığının resmi internet sitesinde bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuru ” Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi Ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu ” başlığı ile yayımlandı. Duyuru da belirtilen ilanın detayları ise şöyle;

Son Başvuru Tarih ve Saati: 31.05.2016 tarihinde saat 18.00

Türkiye Cumhuriyeti, Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesinin  (SSGDP) finansmanı için Dünya Bankasından 134,3 milyon ABD Doları eşdeğeri (120 milyon Avro) tutarında bir ikraz sağlamıştır.  İkraz hâsılasının bir kısmı SSGDP kapsamında yapılacak mal, yapım işleri, bağlantılı hizmetler ve danışmanlık hizmet alımlarının ödemelerinde kullanılacaktır.

Bu kapsamda, T.C. Sağlık Bakanlığı, Proje Yönetim Destek Birimi’nde istihdam edilmek üzere muhtelif disiplinlerde bireysel danışmanlık hizmeti sağlamak üzere ilgi bildiriminde bulunmaya davet etmektedir. Danışmanlar Proje süresince tam zamanlı olarak istihdam edilecektir. Sözleşmeler İdarenin ihtiyacına, danışmanın performansına ve finans kaynağının durumuna göre Proje süresince yıllık olarak yenilenebilecektir. İşin Haziran 2016 içinde başlatılması planlanmaktadır.

Başvuruların, son teslim tarihi ve saatine kadar aşağıda yer alan adrese elden yada kargo yoluyla ulaştırılması gerekmektedir. Elden yada kargo yoluyla yapılan başvuruların, ilan ekinde bulunan CV formatına ve başvuru dilekçesi örneğine uygun olarak, eksiksiz hazırlanması gerekmektedir. Dünya Bankası Satınalma Klavuzu Uygunluk başlığı altında 1.13(d) bendindi gereğince; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında çalışanlar başvurularından en az 6 ay önce memuriyetlerinin sonlanmış olması şartıyla başvuruda bulunabilirler.

Başvuruda bulunan adaylardan değerlendirmeye kalan adaylara kesinleşen ihale kararı e-posta yoluyla bildirilecektir.