Kpss'siz Personel Alım İlanları

Türk Telekom Bir Çok Pozisyon İçin Personel Alımı Yapıyor

Türk Telekom Personel Alımı

Türk Telekom Personel alımı için 125 açık pozisyon bulunuyor. Türk telekom çalışanlarına, kaza sigortası, servis, yemek kartı, özel sağlık sigortası gibi imkanlar tanıyan ve Türkiye’nin en büyük telekominikasyon firmasıdır.


Söz konusu açık pozisyonlar şehirlerine göre şu şekilde ; Saha Yönetimi Uzmanı (Ankara) Ankara ,  enior Security Assurance Specialist İstanbul(Asya) ,  Mobil Müşteri/ Kanal Deneyimi Uzmanı İstanbul(Avr.),  Saha Yönetimi Uzmanı (İstanbul) İstanbul(Asya) ,  Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi İstanbul(Asya),  Teknoloji Operasyon Merkezi Veri Uzmanı Ankara ,  NSS Operation Specialist İstanbul(Asya),  Fixed Middleware Operation Specialist Ankara ,  Optik ve Radyo Transport Uzman Yardımcısı İstanbul(Asya) , Communication Development Specialist İstanbul(Avr.), TV Ürün Pazarlama Uzmanı İstanbul(Avr.),  Regional Marketing Specialist İstanbul(Avr.), Integrated Process Management Senior Specialist /S İstanbul(Avr.), Information Security Planning Senior Specialist İstanbul(Avr.), Faturalama Servis Yönetimi ve Tanımlama Uzmanı İstanbul(Avr.), Sabit Ürün Deneyimi Uzmanı İstanbul(Avr.), İzmir-Fransızca Müşteri Temsilcisi (THY Projesi) İzmir ,  İzmir-Almanca Müşteri Temsilcisi (THY Projesi) İzmir , İzmir-İngilizce Müşteri Temsilcisi (THY Projesi) İzmir ,  Güvenlik Operasyon Merkezi Teknikeri Ankara. 

Söz konusu personel alımı için tüm açık pozisyonlar ve diğer detaylara erişmek için “http://www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421/” adresini ziyaret edebilirsiniz. Türk telekom personel alımı için başvuruları yine söz konusu adres üzerinden yapabilirsiniz.

Kamu personel alımı haberleri, kamu personeli haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara